Kreativci


Maja design
Marija voli detalje i uvijek pažljivo bira materijale od kojih nastaje njezin prekrasan nakit. Marija živi i stvara u Osijeku gdje ste ju često mogli vidjeti kako se bezbrižno vozi na svom biciklu. Trenutno ima malog bebača ali mi strpljivo svaki mjesec iščekujemo neku od njezinih novih kreacija :)


Les Chérubins by Dominika
Dominika voli slatke i šarene stvarčice a njezine kreacije uvijek nasmiju ljude.
Dominika je 2002 završila Tekstilno-tehnološki fakultet s diplomom dizajnera za odjeću i tekstil. Trenutno živi i stvara u Katru gdje se preselila u siječnju 2011 i pokrenula svoj mali brend Les Chérubins. Njezina najveća strast je slikanje i već je imala izložbu u Katru sa svojom grupom međunarodnih umjetnika u Dohi. Njezina druga strast je stvaranje handmade, unikatnih i slatkih stvarčica. Nedavno je počela s izradom modnih dodataka od tkanine, ručno izrađenih igračaka i ručno izrađenih čestitki.
Tamy design
Intrigantan i kreativan nakit Tamy design izrađuje Tamara. Njezin nakit nastaje kombinacijom raznih perlica, školjkica, ukrasne žice, špage i kožnih trakica. Tamara živi i stvara u Osijeku i svaki puta nestrpljivo čekamo što će nam sljedeće pokazati.


Katarina Antolašić
Katarina Antolašić je naša draga fotografkinja i kreatorica broševa. Katarina neprestano hoda sa svojim LUMIXom, zaljubljena u prirodu i ljude. Posebno ju privlače neobični motivi i neobični mali ljudi :)

Bojana Stulić
Naša mlada kreativka, inspirirana životinjicama i biljkama, izrađuje originalne naušnice od fimo mase, kakve nigdje drugdje nećete naći!
Najnovija kolekcija su proljetne naušnice od srebrne žice i perlica.
 No comments:

Post a Comment